Waterschap AA en Maas

Contractmanager - Aarle-Rixtel

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 12-02-2019 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Aarle-Rixtel Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris het bruto jaarsalaris is maxima...
Contractmanager

Ondertitel: voor complexe projecten Waterveiligheid en Waterketen

Waterschap Aa en Maas


Wij zoeken een ervaren contractmanager die grote complexe projecten aankan en in een lerende omgeving contractmanagement wil door ontwikkelen. Want werken met water vraagt steeds meer om innovatief vermogen en nieuwe samenwerkingsvormen. In het oosten van Brabant zorgt waterschap Aa en Maas voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water. Wij zijn een ambitieuze organisatie die het maatschappelijk belang optimaal wil dienen. Wij leveren dagelijks een hoog niveau van betrouwbaarheid en staan tegelijkertijd, met het oog op de toekomst, steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Wij hechten eraan dat het waterschap goed in staat is haar belangen te verbinden aan ontwikkelingen van anderen ín het beheergebied, maar ook daarbuiten, op regionale, nationale en Europese schaal.

De afdeling Ontwerp & Realisatie is verantwoordelijk voor de realisatie van bouwprojecten in waterketen (Waterzuivering) en watersysteem (dijken en watergangen). Bijvoorbeeld de nieuwbouw van een zuivering of het renoveren van een gemaal. Daarnaast trekken we innovatieve projecten in de planvormings- en uitvoeringsfase. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van nieuwe concepten om grondstoffen uit afvalwater te winnen en/of nieuwe samenwerkingsvormen met nieuwe partners. De afdeling bestaat uit projectleiders en specialisten die je graag ondersteunen bij het realiseren van de opgaves.

Functieomschrijving
Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van de inkoop behoefte tot en met de uiteindelijke contractbeheersing. Wij vinden het heel belangrijk dat goed nagedacht wordt in het contractafwegingsproces. Bedoeld wordt het heel bewust kiezen voor een contract- en aanbestedingsvorm dat past bij het project en de specifieke opgave. Maatwerk dus. Daarnaast stel je de benodigde plannen en documenten op en zorgt voor het managen van het contract met de contractpartner. Het takenpakket bestaat voor de komende tijd vooral uit:
  • Contractadvisering en -beheersing HWBP-projecten (vooral voorbereiding- / verkenningsfase).
  • Contractadvisering en -beheersing grote afvalwaterketenprojecten zoals renovaties RWZI’s.
  • Doorontwikkeling contractmanagement bij Aa en Maas en contractadvisering bij diverse projecten.

Functie-eisen
  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau, bent technisch en/of juridisch geschoold en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen alle fasen van het project. Ervaring binnen grond-, weg- en waterbouw is een pre.
  • Je hebt ervaring met het opstellen van contractstrategieën, vernieuwende contract- en samenwerkingsvormen, inzichtelijk maken van contractrisico’s, werken in IPM-teams en het samenwerken en onderhandelen met de markt.
  • Je bent innovatief, communicatief vaardig, besluitvaardig en een teamspeler.
  • Je kent de markt en werkt met hen volgens de principes van de landelijke marktvisie ‘De waterschapsmarkt van de toekomst’. Je weet vragen en claims van de markt op waarde te schatten en je bent hard op de inhoud en zacht op de relatie. Het contact gaat voor het contract.
  • Je bent gewend om met verschillende partners (bijv. RWS, gemeenten, enz.) samen te werken binnen één project.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het bruto jaarsalaris, inclusief Individueel Keuzebudget (IKB), maximaal € 77.745,- bij een volledig dienstverband van 36 uur (functieschaal 12 van de salarisschalen waterschapspersoneel).
Het IKB is een toeslag van 20% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris en kun je gebruiken voor het kiezen van een aantal arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of ervoor kiezen dit bedrag uit te laten betalen.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer en hebben wij een solide pensioenregeling.
Omdat wij persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit belangrijk vinden, krijg je een Persoonsgebonden Basis Budget (PBB) van € 5.000,- per vijf jaar.

Contactinfo

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Ivo Dellemann, Afdelingshoofd Ontwerp & Realisatie, telefoon 06 22 79 05 41. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 1 maart a.s. aan het cluster P&O. Dit kan via de 'Solliciteer' button.

Voor de veiligheid van waterschap Aa en Maas, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Ivo Dellemann
Telefoon 073 - 615 66 66

Vestigingsplaats

Solliciteer